Pachet cursuri - Dezvoltarea motricitatii si Stimularea verbală și senzorială în TSA

Transport Gratuit

Pachet cursuri - Dezvoltarea motricitatii si Stimularea verbală și senzorială în TSA

PPT-PACK-1
PPT-PACK-1
80.00 lei
+
Adauga un review
Pune o întrebare

Pachetul este compus, din urmatoarele doua cursuri in format PDF : 

Plata se poate realiza prin TRANSFER BANCAR!!!

Dezvoltarea motricitatii in logopedie ( prezentare PPT )

Se poate achiziționa doar cu cardul on-line sau prin transfer bancar.

Prezentarea este preponderent practică și se adresează atât logopezilor, cât și parinților. Se vor avea în vedere următoarele aspecte: I) jocuri pentru mișcarea generală II) jocuri pentru dezvoltarea aparatului fonoarticulator( miogimnastică) III) jocuri pentru dezvoltarea motricității fine IV) pregrafie-pregatirea scrisului Jocurile sunt explicate și exemplificate prin imagini (preponderent din arhiva personală). 

Prezentarea cuprinde 55 de slide-uri.

Stimularea verbală și senzorială în TSA - Prezentare PPT

Prezentarea PPT “Stimularea verbală și senzorială în TSA” se adresează atât parinților, cât și specialiștilor, fiind 100% practică și creativă ( jocurile și metodele sunt explicate și exemplificate prin imagini).  Cuprinde: I) metode si jocuri utilizate pentru stimularea verbală -dezvoltarea aparatului fonoarticulator -educarea respirației -dezvoltarea auzului fonematic -jocuri pentru impostarea sunetelor, silabelor directe și inverse și cuvintelor  II) metode si jocuri utilizate pentru stimularea senzoriala (sunt tratate toate simțurile) Prezentarea PPT se poate achiziționa doar prin plata cu cardul.

Prezentarea contine 95 de slide-uri. 

Imediat dupa achitionarea pachetului, pe adresa de email folosita in comanda, vei primi un link de unde poti descarca materialele. Link-ul este valabil doar pentru o singura descarcare, de aceea este important sa descarci continutul direct in calculatorul / laptop-ul tau. 


5 din 5
Recenzii: 1
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Marunela Delca
Avantaje
Structurat foarte concis ,fara termeni greoi, o multime de jocuri explicate pas cu pas , astfel incat si eu -parinte pot lucra fara probleme , acasa, cu copilul.
Comentariu
Un curs foarte bun, structurat simplu si concis, pe intelesul tuturor, cu o multime de joculete pentru stimularea limbajului. L-am achizitionat de 1 saptamana si deja copilul nostru accepta cateva joculete si repeta dupa noi cuvinte. Il recomand cu drag !
S-ar putea sa iti placa si
  • Recomandari
  • Cele mai noi