Stimularea verbală și senzorială în TSA - Prezentare PPT

Transport Gratuit

Stimularea verbală și senzorială în TSA - Prezentare PPT

PPT-001
PPT-001
59.90 lei
+
Adauga un review
Pune o întrebare

Stimularea verbală și senzorială în TSA - Prezentare PPT

Plata se poate realiza prin TRANSFER BANCAR!!!

Prezentarea PPT “Stimularea verbală și senzorială în TSA” se adresează atât parinților, cât și specialiștilor, fiind 100% practică și creativă ( jocurile și metodele sunt explicate și exemplificate prin imagini). 
Cuprinde:
I) metode si jocuri utilizate pentru stimularea verbală
-dezvoltarea aparatului fonoarticulator
-educarea respirației
-dezvoltarea auzului fonematic
-jocuri pentru impostarea sunetelor, silabelor directe și inverse și cuvintelor 
II) metode si jocuri utilizate pentru stimularea senzoriala (sunt tratate toate simțurile)
Prezentarea PPT se poate achiziționa doar prin plata cu cardul.

Prezentarea contine 95 de slide-uri. 

Imediat dupa achitionarea cursului, pe adresa de email folosita in comanda, vei primi un link de unde poti descarca materialul. Link-ul este valabil doar pentru o singura descarcare, de aceea este important sa descarci continutul direct in calculatorul / laptop-ul tau. 

5 din 5
Recenzii: 1
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Patasanu Mihaela-Constanta
Avantaje
Din aceasta prezentare poti invata despre autonomia personala si independenta, despre cum sa ii inveti pe copiii sa vorbeasca si cum sa comunici cu ei, despre dezvoltarea abilitatilor conform grupelor pe varste, motricitati grosiere si cele fine ce sunt atat de importante pentru orice copil pana la urma, in cam toata prezentarea inveti despre inteligenta emotionala si interpersonala.
Sunt atat de multumita de aceasta prezentare pt ca am invatat atat de multe lucruri prin activitati simple dar utile. Copiii mei sunt mai receptivi datorita acestor activitati iar doamna logoped ce a creat acest material si activitati, ne a facut un bine, noua, parintilor ce cautam solutii pentru a ne ajuta intr ale comunicarii. Va multumesc din suflet pt aceasta sansa. Probabil ca daca era mult prea scumpa, nu mi as fi permis o astfel de prezentate sau astfel de activitati. Datorita dvs, prezentarea aceasta si activitatile sunt pentru toate buzunarele. Toti putem avea acces. Apreciem ajutorul oferit si va multumim!
Craciun fericit cu multa sanatate!
Dezavantaje
Nu exista dezavantaje, de aici totul se invata in pasi simpli si bine explicati.
Comentariu
In recenzie este totul explicat bine pt ca toti parintii sa inteleaga ca aceste materiale sunt pt toate buzunarele si sunt atat de folositoare datorita doamnei logoped ce ne ofera informatii aproape gratis pt ca ii pasa de noi, parintii si de copilasii nostri. Eu pot doar sa spun, multumesc!
S-ar putea sa iti placa si
  • Recomandari
  • Cele mai noi