Carte de jocuri și activități”- culegere de jocuri și fișe de lucru

45,00 RON

Această carte de activități pentru copii propune o incursiune în activitățile didactice din învățământul special urmăind programa școlară actuală. Este un ghid nișat, pregătit pentru cei ce profesează cu dăruire în învățământul special, dar și pentru părinți.
Se parcurg trei discipline de interes profesorului psihopedagog și anume Educație senzorială, motorie și psihomotorie, Citire scriere comunicare și Formarea abilităților de comunicare.
Cartea conține și jocuri ce se pot aplica atât la clasele primare cât și la clasele de gimnaziu din școlile din învățământul special.
Acest ghid a fost conceput pentru a veni în ajutorul profesorului  psihopedagog cât și a profesorului de psihopedagogie specială.
Cartea are 101 pagini, este color, format A4.
Stoc epuizat
Cod Produs: C512 Ai nevoie de ajutor? 0762639680
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Această carte de activități pentru copii propune o incursiune în activitățile didactice din învățământul special urmăind programa școlară actuală. Este un ghid nișat, pregătit pentru cei ce profesează cu dăruire în învățământul special, dar și pentru părinți. Se parcurg trei discipline de interes profesorului psihopedagog și anume Educație senzorială, motorie și psihomotorie, Citire scriere comunicare și Formarea abilităților de comunicare. Cartea conține și jocuri ce se pot aplica atât la clasele primare cât și la clasele de gimnaziu din școlile din învățământul special. Acest ghid a fost conceput pentru a veni în ajutorul profesorului psihopedagog cât și a profesorului de psihopedagogie specială.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!